Blogg

Fru48 - Blogg

Hotwife / Viken

BLOGG

Tilståelser fra en nymfoman

Å kalle det noe annet ville vært en løgn. Jeg har et umettelig behov for sex og jeg nyter spenningen av å møte fremmede.  I denne bloggen vil jeg åpent og ufiltrert dele mine skitneste fantasier og erotiske eskapader. Alt fra en moden kvinnes perspektiv.


Dette er min histore.

Oktober

Farlig spill 


Del 1


Det ble litt mer langtekkelig enn jeg hadde sett for meg. På sensommeren vurderte jeg faktisk å oppsøke profesjonell hjelp for å snakke ut om min type avhengighet. Tenkte det kanskje kunne være en løsning for å ikke utsette meg selv og familien for smitte. Jeg har tross alt familiemedlemmer i risikosonen, skjønt ikke i egen husstand. Om det skulle vise seg at jeg var smittekilden som førte til et familiemedlems død hadde vært uutholdelig smertefult. Selv med dette in mente, dro jeg på byen i går for å mette mitt behov. Fantasien, som hadde bygget seg opp over flere uker, hadde nå en hårfin linje mellom røff sex, og sex der kroppen min blir brukt på det groveste. Jeg hadde en hunger og lyst som på dette tidspunkt bare kunne tilfredsstilles med ekte vare. Jeg var fiksert på tanken. En deilig dusj, to glass rosévin og en shot senere var jeg på vei til en av mine favorittsteder i Oslo. Bekymringsfri og full av kåtskap.


Juli

God helg


Første arbeidsuke unnagjort etter ferien! Da smaker det kanskje ekstra godt med helg. Hva skal dere? Jeg skal først og fremst nyte sola - som jeg nesten ikke har sett i ferien min (furt). Så skal jeg møte noen venninner i morgen og ta noen glass på byen. Ses vi? :-)


Juni

Sol, sand og kuselek


Etter jobb i dag kjørte jeg til en kjent strand like sør for byen.

Et par hunde meter forbi denne stranden fant jeg meg en fin liten sandflekk jeg kunne sole meg naken. Det er så utrolig befriende å kle av seg ute i natuen og kjenne vinden mot kroppen.. I et og forent med naturen. Jeg merket folk passerte uten at det brydde meg nevneverdig. Noen unge menn brukte ekstra god tid og gikk gjerne fram og tilbake et par ganger. Jeg lot en av de se på mens jeg tok på meg selv.

Juni

Varme


Endelig ferdig med "kulde".. Og endelig begynner samfunnet å ligne noe på det vi husker fra før pandemien. Med varmen og frihetsfølelsen jeg ikke har følt på en stund kommer også andre lyster.


Lysten på å vise meg for deg. Se at du ser meg og blir tent av meg. Jeg later som ingenting og lar deg titte godt og lenge på en ellers livlig strand. Kanskje din bedre halvdel er med, men du klarer ikke la være å ta øynene fra den truseløse kroppen min. 

 

Spenningen gjør meg så kåt.

Februar

Menage a trois


Har hatt fri fra jobben i dag.


Begynt å avspasere fredager igjen for å koble av og pleie kropp og sjel. Kjenner jeg har veldig godt av det. Ikke får jeg dårlig samvittighet heller så lenge jobben er gjort og ting går godt. 


I dag våknet jeg relativt tidlig, rundt syv, og var våt nedentil. Begynte å fantasere om å gå naken over til naboen, kun iført en gjennomsiktig nattkjole. Nabogutten er ganske kjekk og har ikke noe imot å snakke med meg. Tipper han har en deilig pikk. 


Jeg løftet dyna til siden og kledde av meg trusa. Det pumpet i underlivet og trengselen for stimulering ble for stor til å motstå.

Gjorde et tappert forsøk ved å ligge på rygg, holde et godt tak under hvert kne og spre bena mine så bredt jeg kunne. Jeg var åpen, våt og klar for å bli brukt på det groveste.


Jeg drømte om trekant der jeg ble behandlet røft. To ukjente menn som tok for seg som de ville. Ene satt over ansiktet mitt og tvang meg til å slikke på de barberte ballene hans mens jeg runket han og han hodt bena mine spredt bakover. Den andre knullet meg og stakk vekselvis den harde kuken hans, kliss våt av saftene mine, inni rumpa mi.


Så hardt som bare en hotwife fortjener...

Januar

Glamour


Det er ingen hemlighet. 


Jeg liker å kle meg litt "classy", feminint med et touch av sexy.


Jeg liker også å kle meg opp for mannen min når barna er ute av hus og det er oss to alene.


Denne lørdagen var det kun oss hjemme og jeg benyttet anledningen til å dresse meg pent opp for han. Er det godkjent kveldstøy? :-)

Januar

Godt nytt år!


Vi skriver søndag 12. januar 2020.


Jeg kan ikke annet enn å si riktig godt nytt år til alle mine trofaste lesere, og tusen takk for at dere (fortsatt) følger meg gjennom tykt og tynt!


For det har vært veldig tynt på blogg-fronten de siste månedene. Det er jeg veldig klar over, og har hatt dårlig samvittighet for akkurat det.


Det har dog sine legitime årsaker. 


- Etter en lang periode med stress møtte jeg rett og slett veggen. Alt ble bare too much, og det eneste jeg ville gjøre var å ligge i et mørkt rom og sove. Det endte med sykemelding litt før jul, og jeg har siden foretatt meg minimalt med ærender og sprell. Nesten litt klostertilværelse! Gjennom jula har jeg virkelig fått slappe av og hente meg inn igjen. Har startet i jobb igjen og føler selv ting er litt mer i balanse.


Så nei, jeg er ikke død :-) Har bare hatt meg en laaang, lang "ferie", men nå er jeg snart i full vigør igjen. Så dere får holde utkikk. Det har begynt å krible, og jeg føler snart for å lage spennende innhold til dere!


Klem,

Fruen

Oktober

Min første BBC 


Stor, sort kuk har egentlig aldri vært en fetish for meg, spennende ja, men det har nok med at jeg føler det må være mere enn bare det. Over de siste fire ukene har jeg dog vært så heldig å bli kjent med en veldig kjekk, oppegående, morsom og ressurssterk mørk alfahann. Og, tilfeldigvis, hadde han en BBC.


Vi møttes faktisk på en fest hos en felles venn og kom i fin snakk med hverandre. Hva skal jeg si! Ting bare klaffet og latteren hang løst. Riktignok etter et par glass champagne, men likevel :-) Vi tok en kaffe på byen dagen etter og har siden den dagen møttes med jevne mellomrom. Ikke bare for sexen sin del.. OK, kanskje 90% for sexen sin del, men også for hyggelig selskap. 


La meg omformulere; intensjonen med treffene er ikke alltid sex, han er en gøy fyr å omgås, men det ender ofte med det! Han er den andre mørke mannen jeg er med i mitt liv, og han første var helt normalt utrustet, så det er strengt tatt min første BBC. Så det er vel en del av det som gjør dette spennende for meg og min mann.  


Det i hvertfall et imponerende skue når Garry drar ned underbuksa.. Jeg skal ikke lyve.


Jeg hadde aldri trodd jeg skulle få oppleve det intellektuelle og fysiske i en og samme pakke, men her er jeg, og det bare kribler nedentil når jeg tenker på han. Jeg bare elsker å kle av han og se den grove, lange kuken hans henge forran ansiktet mitt. Holde staken hans i hånda mi og la leppene mine gli over glansen hans. Følelsen når han trenger seg inn i meg og spjærer opp den kåte fitta mi som bare vil ha mer. En blanding av smerte, men samtidig så godt.


Jeg kan ha flere vaginale orgasmer i løpet av èn kveld, og han vet hvordan han skal fremkalle de. Klippet er fra sist helg da jeg og Garry var en weekend i København. Vi fikk i oppdrag av min mann å filme og kose oss.


Vi tok det bokstavelig.
August

Ta meg


Etter en regntung helg. og noen glass røde i går. har jeg gått rundt å vært litt sånn småkåt i hele dag. Jeg er ofte kåt dagen derpå! Vet ikke helt hvorfor, men.. Flere som har det sånn? I tillegg er jo søndager til for å kose seg. 


I dag har jeg fantasert om å bli tatt samtidig av to menn. Og når jeg sier "tatt", er det akkurat det jeg mener. To autoritære, kommanderende, voksne menn som vet hvordan man bruker ei kåt milftøs som meg. Befaler meg til å stelle meg på alle fire og spre rumpa mi. Jeg blir tatt tak i håret og bedt om å gape over en hard kuk som har lengtet etter å bruke meg. Han presser hodet mitt ned. Han bunner meg i halsen og holder meg der slik at jeg ikke får puste. Maskuline hender tar et hardt grep rundt hofta mi. Han andre pirrer meg når han stryker glansen mot skamleppene mine og over klitten. Han trenger seg inn i meg.


Jeg skriker i eufori.


August

Aloha


Bestemte meg for å dra en tur til byen for å shoppe litt.. Dro inn. Gikk i 20 minutter. Ga opp!


Det vil si; det var veldig mye folk også møtte jeg på ei venninne av meg som jeg ikke har sett i hele sommer. Hun skulle jo da ut og spise og ta noen drinker med typen. Så spurte hu jo så fint om jeg ville være med. Kunne jo ikke være frekk å si nei! :-)


Skål!August

På en smell


Er vel en grei oppsumering av hvordan energinivået mitt var de siste dagene før ferien. Både fysisk og mentalt. Jeg følte meg rett og slett utbrent, tappet til den siste dråpen av det som var av giv og arbeidsvilje. Jobb, reising, familie, tenåringer, blogg, sosialisering. Alt jeg kunne lese var bare prester-prester-prester. 


Alt jeg gjorde den første uken av ferien var bare å ligge i senga, sofan og på solsenga. Bare ligge og ikke gjøre noen ting. Det var helt rart. Følte ikke jeg klarte å gjøre noe. I hvertfall ikke noe som krevde mental kapasitet. Men jeg trengte det. Nå er jeg en og en halv uke inn i jobb igjen og jeg føler jeg har kommet meg ganske bra. Vil si jeg er tilbake igjen 80%. Kunne godt hatt to uker til med ferie for å være helt ærlig, men du vet. Jobben kaller. 


Det er ingen hemmelighet; man blir dorsk og lat i ferien, og det kan være en terskel å komme seg tilbake på jobb igjen. For mitt vedkommende tror jeg det egentlig var greit å starte igjen. To uker til med ferie hadde kanskje bare gjort den terskelen to meter høyere. Men som sagt, 80 % tilbake og godt i gang. Jeg måtte nesten hente ur-kvinnen i meg for å skrive på bloggen igjen, men det føles egentlig litt godt nå som jeg skriver. Som nevnt i tidligere innlegg har det vel en viss terapi-effekt å kunne sette ord på ting og skrive det ned, tross i et litt annet tema for denne bloggen :-)


Apropos tema for denne bloggen. Jeg hadde jo store ambisjoner, fantasier og dagdrømmer om alle spennende ting jeg skulle gjøre i ferien. Det ble det ingenting av. Jeg har hatt sex to ganger i løpet av fire uker, hvorav den ene gangen var med dildoen min - hvis det i det hele tatt kan telles som sex. Jeg lar denne statistikken tale for seg selv; jeg har ikke vært meg selv denne ferien. Jeg tror det blir mer hygge nå som vi går mot høst. 


Høsten er en fin tid å kose seg på og jeg kjenner jeg gleder meg.


Juni

Snart ferie


En dag igjen nå på jobb, så er det ferie!! Det kommer til å bli så ubeskrivelig deilig å få slappet av nå. Føler den uka her har vært kjempetreg. Selv har jeg bare vært i feriemodus og tenkt på sol, sommer, strand, bading, nakenbading, nakenhet, sex og kos :-)


Kjenner du deg igjen? 


Juni

Rolig og behersket


Blir dagens store overskrift. I dag har jeg og familien har koset oss ute i sola i hele dag og bare tatt det heeelt med ro. Litt kvalitetstid sammen etter en lengre periode borte fra familien (lenge for meg i hvertfall).  


Ankom hjemmet i går formiddag etter ni dager på tur. Det var i lengste laget for min del, men herregud for en opplevelse :-) Trondheim og Nord-Norge leverte! Det har til tider vært ganske stressende så jeg har måtte ofre litt blogg-tid. Når jeg har kommet meg litt til hektene igjen til uka satser jeg på det blir hyppigere oppdateringer fremover. Det vil forresten komme bilder og video fra turen etterhvert.God lørdag videre til alle mine lesere,


Fruen

Juni

Ishavsbyen


Lever opp til sitt navn. Neida :-)


Jeg er ankommet Tromsø. Siste stopp før turen går til de sørlige breddegrader igjen. Må være lov til å si at jeg har litt hjemlengsel nå vel. Men nord-norge har virkelig levert! Både på jobb og den litt mer "private" fronten, om jeg kan kalle det det. Trondheim var fantastisk. Møtet jeg hadde arrangert ble ikke hundre prosent som planlagt, da det var frafall fra én, men det ble likevel velykket. De to som faktisk møtte ga meg virkelig en deilig opplevelse. Jeg tror karene ble fornøyde de også :-) Vi fikk foreviget noe av akten på film som jeg skal prøve å legge ut etterhvert. 


Bodø var også spennende. "Jakob" hadde aldri vært med en eldre fristerinne før, men oppførte seg som en gentleman. Han var høy, lys i håret og pent kledd. Han var sjenert og jeg merket fort at han var underdandig. Denne kvelden tok jeg kontrollen og han lystret fint. Han var allerede klar da han kom inn på hotellrommet. Jakob prøvde å skjule bulen han hadde i buksene, men jeg så den med en gang han kom inn. Jeg latet som jeg ikke la merke til den. Vi satt oss ned på senga og praten gikk lett. Underveis i samtalen gle bena mine lengre og lengre fra hverandre helt til Jakob kunne se musa mi under det korte dress-skjørtet jeg hadde på. Jeg ga ham beskjed om å gå ned på meg. Da jeg var rennende våt snudde jeg meg rundt på alle fire og ba Jakob til å slikke rumpa mi. Noe han utførte med glede...

Juni

Trondheim


Da var det endelig helg dere! Og det beste av alt er at jeg skal tilbringe helgen her i Trondheim før turen går videre til Bodø på søndag. Maaange timer å slå ihjel her før den tid. Så nå skal jeg bare kose meg max og nyte :-) Har stort sett vært fulle dager siden jeg kom hit på onsdag. Nå er jeg bare en salig blanding av sliten, øm/vondt i kroppen, trøtt og kåt! Det er katastrofe. Jeg tenker slagplanen nå rett og slett blir å legge seg litt nedpå. En liten time på øyet gjør mirakler. Så bløtlegge seg i badekaret en liten tur. Kanskje et glass champagne til, hvem vet :-) Eller to? Når det er gjort blir det å stelle meg litt.. (Litt tid på kosmetisk arbeid må påregnes i denne alderen. Sminke og hår.) SÅ når det er gjort er jeg klar for en hyggelig kveld!


Planen er egentlig bare noen glass ute på byen med noen gamle venner av meg. Morroa begynner egentlig i morgen, hvis ikke noe annet spennende dukker opp i kveld, hvem vet :-) Jeg har invitert noen lesere på besøk til mitt hotellrom i morgen. Ja, du leste riktig. I flertall! Dvs. tre hyggelige, ordentlige menn jeg har hatt kontakt med over lengre tid. Dette er et møte jeg har planlagt en stund nå, og om alt går som planlagt blir det timesvis med kos og hygge på denne sultne hotwifen :-) Vi får se hvor lenge gutta holder ut. Hehe. Heldigvis for dem er det ikke over for min del etter én salutt. Jeg blir egentlig bare kåt av å bli spermet ned flere ganger. Håper bare den sultne musa mi får seg en skikkelig omgang. Det trengs nå kjenner jeg.

Bodø blir også spennende! Der skal jeg treffe en ung mann i slutten av 20-årene som vil ha en ekte milf opplevelse.


Nyt, elsk, lev.


Fruen

Juni

Venter fortsatt


På at sommeren skal sette inn for fult.. Mulig jeg venter forgjeves, men det er vel litt sånn jeg er, evig optimist :-) Bare et par uker av fjorårets sommer hadde vært magisk, helst i ferien min vel og merke!


Om den skulle komme er jeg i hvertfall klar på badetøy-fronten.  


Fant meg en fin badedrakt i helga som satt bra. Synes jeg da. Prøvde den selvfølgelig i butikken med forhenget litt på gløtt slik at det var mulig å se inn.. Dessverre for meg var det ingen som tittet inn, selv om jeg brukte veldig god tid. Var uansett en pirrende opplevelse å stå naken og eksponert og jeg måtte fingre meg godt når jeg kom hjem. Jaja..  Bedre lykke neste gang.


Jeg drar forresten nordover rett etter pinsa. Først Trondheim, så Bodø og Tromsø. Har vært smart denne gangen og lagt opp litt tid til andre ting enn bare jobb. Så det blir deilig! :-)


Ellers vil jeg bare beklage at jeg ikke har fått oppdatert bloggen så hyppig i det siste. Har bare vært veldig travel for tiden på jobb. Løser seg nok litt opp etter hvert.


God uke videre,

Fruen

Mai

På deling


Hei alle,

Håper dere har det fint tross litt ruskevær. Det er i hvertfall en fin unnskylding til å være inne å kose litt!

Her er en liten video fra forrige uke da jeg og mannen min inviterte en ung bull på besøk. Det ble en helaften med nytelse for alle tre på et av hotellene i nærheten. Bullen, som er i midten av 20 årene var "forhåndsgodkjent" av min mann og hadde lenge drømt om en ekte hotwife-opplevelse.

Det var en stor og sterk ung mann som sikkert veide 30 kg mer enn spinkle meg, og som fikk bruke meg som han ville. Han visste godt hvordan han skulle behandle den kåte milf fitta mi og kjørte meg full av deilig varm sperm mens mannen min filmet. Jeg fikk en utrolig intens orgasme da han spredde bena mine og brettet de bakover i misjonær mens han pump-knullet meg med hele sin vekt. Med musa mi fortsatt fylt av sperm tok mannen min over og fylte meg til randen. Det var såååå deilig :-)

Til dere i et lunkent parforhold som ikke har prøvd trekant før.. Gjør det. Det tar ting til et nytt nivå.

FruenMai

Dobbel glede


I går hadde jeg besøk av min unge elsker igjen fra forrige helg. Denne gangen ble det en trekant med meg, han og mannen min. Det var en fantastisk opplevelse å bli delt mellom to menn, hvorav en av dem en fremmed ung mann. Den unge hingsten i midten av 20-årene fikk oppleve den ultimate milf/hotwife-opplevelsen, og han fikk gleden av å knulle meg i alle hull mens mannen min vekslet mellom å filme og være med.


Det var mandagen sin det! :-)


Videoklipp kommer ila. uka.


God tirsdag, og ha en deilig uke dere :-)

Mai

Lørdag


Er helt klart min favorittdag etter søndag. 


Skal jeg fortelle hvorfor?


En av symptomene i min selverklærte nymfoman-diagnose er at når jeg våkner opp, er jeg nesten alltid kåt. Jeg kan gjerne våkne til at jeg fingrer meg selv og at fitta mi er kliss våt. I ukedagene kan det være veldig frustrerende fordi jeg må skynde meg å bli ferdig for å rekke jobb.. Dere kjenner dere sikkert igjen i følelsen av at man vil bare ha og ha og ha, og at man ikke føler at man får nok. Sånn er det for meg. Veldig ofte. Derfor er det så utrolig deilig for meg med helg :-)


Kjenner dere følelsen?


God helg til alle mine lesere! 


Nyt, elsk, lev.


Fruen

Mai

Mørke skyer


Hviler tungt over mitt hode. Så grå og så mørk.

Så fulle av vann at det nesten renner over.


Ja, det drønner og skraller, men alt jeg kan tenke på er...  baller.


- Kunne nesten vært en poet, jeg! Hihi :-) Håper dere har en kåt og deilig uke så langt. Jeg og mannen driver i disse dager i hagen, faktisk. Vi planter og bygger og trimmer og kapper og raker og kaster! You name it. Nå som vi har hatt litt tid sammen har vi tatt igjen mye arbeid i hjemmet som bare har stått på vent.  Og ja, siden du lurer, er jeg faktisk praktisk anlagt og har ikke noe imot litt skitt under neglene :-) 


Men! Ikke glem leken, dere. Det er viktig.

Mai

Endelig mandag!


Er det kanskje noen som tenker.. Vel, ikke jeg. Kunne godt tenkt meg et par dager til med fri, skal jeg være ærlig.


Jeg har i hvertfall hygget meg i helga! Besøk har jeg også hatt :-) Det var av en riktig så viril ung herremann som dere skal få se mere av etter hvert.


God uke, folkens, og god mandag!


Fruen

Mai

Oppfriskning på badet del 2


I del 2 bruker jeg en dildo på meg selv til jeg kommer, og som vanlig blir det ganske så bløtt :-) Det var så utrolig deilig å få reparert meg selv etter å gå kåt en hel dag. Synd det ikke var en kjekk fremmed da, men gjett hva! Jeg får besøk i kveld :-) Det er en ung hingst som kontaktet meg via bloggen for et par uker siden. Han var en modig sjel og kom hjem til oss mens mannen var hjemme, og ble godkjent som lekevenn. Woho!


Ha en deilig lørdagskveld folkens! Det skal i hvertfall jeg :-)

Skal prøve å få filmet litt til dere.


FruenMai

Oppfriskning på badet del 1


Etter varm dag på jobb begynte forberedelsene hjemme til morgendagen. Utover ettermiddagen gikk jeg inn på badet hjemme for å friske meg litt opp. Mens jeg dusjet meg nedentil ble det litt for godt å stryke fingrene over meg selv og vipps ble vaskingen til lek :-) 

Vi kan si det sånn.. 17. mai forberedelsene ble jeg ikke ferdig med! Pytt pytt, alt trenger ikke være perfekt.


God feiring kjære følgere!
Mai

Kveldskos


Da mannen kom hjem i dag møtte jeg han i døra kun iført denne trusa. Han ble så opphisset at han tok tak i nakken på meg, førte meg inn i stua og presset meg nedi sofaen hvor han knullet meg hardt. Herregud så deilig! I løpet av helgen skal mannen på tur igjen.. For å ikke gå helt på veggen tenker jeg at jeg inviterer en venn til meg for å leke litt.


Jeg gleder meg :-)


Ha en deilig natt. Og god 17. mai om vi ikke snakkes før det!


Fruen


Mai

En finger med i spillet


Som dere sikkert har skjønt er jeg mye alene p.g.a. mannen i huset reiser mye ifm. jobb. Dette merker jeg spesielt godt på kvelden når jeg lengter etter å bli knullet godt. Jeg er dog ikke hjelpesløs og vet alltids råd :-)

I denne videoen fingrer jeg meg selv til en sprutorgasme.. Det blir skikkelig vått. 


Ja, så dette er vel i all hovedsak slik det ser ut når en 48 år gammel milf tilfredstiller seg selv.


Noen som vil slikke meg? :-)


Mai

Spenning i Stavanger


Del 4, siste del er ferdig. For leselighetens skyld har jeg slått sammen blogg-innleggene. Start gjerne på nytt om du har lest litt fra før. Håper du nyter det:


Del 1:


Byparken var bare fem minutters gange fra hotellet jeg hadde sjekket inn på noen timer i forveien. Resepsjonisten strakk seg over resepsjonsdisken og pekte på kartet med en penn mens hun forklarte og gestikulerte entusiastisk. Jeg visste egentlig på forhånd hvor det var, men synes det var en fin ice breaker for en liten prat. Jeg hadde akkurat kommet ned til lobbyen etter å ha tatt meg et deilig bad etter reisen fra Bergen. Med tanke på distansen mellom byene skulle man tro det gikk fortere enn det det gjorde. Surt og kaldt var det også. Det hjalp heller ikke at jeg hadde kledd meg for tynt. Etter antrekket å bedømme tror jeg at jeg overvurderte vestlandstemperaturen da jeg pakket kofferten. Men igjen liker jeg jo å gå lettkledd. Spesielt i skjørt og tynne bluser uten undertøy. Jeg hadde riktig nok truse på meg da jeg dro til Stavanger, men BHn lot jeg ligge i kofferten. Ingenting er som følelsen av myk silke som ligger luftig og lett over huden. Det finmaskede stoffet som omfavner konturene mine og stryker meg følsomt over brystene. Føles nesten som å gå naken. Den godt voksne, rauslige passasjeren som satt ved siden av meg på flyet så ikke ut til å ha noe imot mitt klesvalg for reisen. Lyset fra vindusplassen min gjorde blusen min omtrent gjennomsiktlig. Og siden jeg var litt kald var det en enkel sak å se de rosa, stive brystvortene mine igjennom blusen.


Jeg tror ikke det er så mange som har åpent nå, sa resepsjonisten med et smil. Men hvis du går hit, har de kjempegode hamburgere og godt øl, jeg tror de har åpent nå, sa hun mens hun vridde PC-skjermen og pekte. Foranledningen var at jeg hadde spurt om et sted å spise når hun leverte et sett badehåndler på rommet etter jeg hadde tatt meg et bad. Rommet manglet faktisk et stort håndkle, så jeg benyttet anledningen til å vise meg litt frem. Reisen, det delikate hotellrommet, det varme vannet og innsåpingen av nedre del av kroppen gjorde meg kåt. Jeg tok på meg den tykke hvite badekåpen som lå i skapet på hotellrommet og ringte ned til resepsjon. Det skal jeg ordne til deg, det er ingen her nå, så jeg kommer med en gang, sa resepsjonisten med den søte, lyse stemmen. Jeg merket hun så på meg da jeg sjekket inn. Det lyse håret hennes var stramt og fint satt opp i en hestehale og lå pent over den ene skulderen. Hun hadde velstelt lys hud og blå øyne, slank og nett. Trolig begynnelsen av 20-årene. Øyekontakten, smilet og måten hun pratet til meg på var flørtende. Kanskje den unge resepsjonist-piken hadde en liten ting for modne kvinner. Under innsjekk kunne jeg ikke la være å tenke på hvordan det ville vært å kommandere henne ned på kne og be henne slikke meg.


Et par minutter etter jeg hadde ringt på banket det på døra på hotellrommet. Det var henne.

Jeg låste opp døren og ba henne komme inn. Hun steg inn i rommet. Jeg legger det bare på sengen her, sa hun, og gikk hurtig mot senga som var noen meter fra døra. Jeg lurte på en ting, sa jeg. Hun la badehåndklærne på senga og snudde seg. Hun la merke til at badekåpa mi ikke var helt lukket og at man kunne skimte den nakne kroppen min. Hun stoppet opp og begynte å smile. Ja, svarte hun, spørrende. Vet du om det er noen restauranter som er åpne i dag, spurte jeg. Hun tittet meg vekselvis i øynene og ned mot skrittet. Det virket ikke som hun var brydd med at jeg blottet meg for henne. Hun bare smilte og svarte pent at hun skulle sjekke. Settingen gjorde meg bare enda mer kåt. Et deilig vorspiell for det som skulle komme.


Del 2:


En tekstmelding tikket inn på mobilen. Er i byparken om 10 minutter, sto det, med smilefjes. Det var fra Tommy. En jevnaldrende mann fra Stavanger som jeg fikk kontakt med ved min forrige reise til vestlandet. Det startet med at vi utvekslet nummer da jeg og en kollega besøkte oppstartsfirma hans for å hjelpe de med markedsføring. Den hyggelige formelle tonen på telefon utartet seg videre til tekstmeldinger med smilefjes, fleip og flørting. Han leste meg godt. Jeg terget han ofte med bilder av meg selv i undertøy, noe han satt veldig pris på. Tommy var selv gift og hadde vært det i mange år. Han hadde bakgrunn fra oljebransjen, men var nå sin egen herre i eget firma og gjorde det godt. Selv om det karrieremessige gikk riktig vei, følte han likevel en ubalanse i livet. Noe som ikke var rett. Det var et skrantende sexliv der ting var blitt mer som en rutine enn noe annet. Han følte kona ikke lengre var interessert. Det var et forhold der hans seksuelle behov ble tiet og hvor han ikke fikk utløp for sine fantasier.


Tilbake i lobbyen takket jeg den søte resepsjonisten for veibeskrivelsen og beveget meg mot utgangsdøra. Følelsen av frykt og nysgjerrighet for hva som ville møte meg gjorde meg spent, og kanskje litt smånervøs. Man kan kanskje lure på hvorfor man vil utsette seg for slikt, men det er akkurat dette sammensurium av følelser som gjør det erotisk og pirrende. Mulig det er jakten på disse følelsen som driver meg? Det er i hvertfall følelser jeg liker og som et langt erotisk vorspiell. Et glass rødvin hadde uansett vært god medisin for nervene.


Jeg nærmet meg byparken. Hælene på stilettskoene borer seg ned grusen i det jeg beveger meg langs vannet og mot kirka. Jeg fryser og putter hendene nedi lommene på kåpa. Den kalde kveldsbrisen har jaget folk bort fra parken og den er så og si forlatt. En og annen sjel haster seg langs vannkanten. En kvinne med rød kåpe og blondt hår fanger min oppmerksomhet. Ved siden av henne står det en mannsfigur kledd i sort. Høyden, kroppsfasongen og hårfargen var kjent. Han smilte da jeg nærmet meg. Der kommer du, sier han, og ler. Tommy var en jovial type, alltid med et lurt smil om munnen. Jeg hadde bidratt til suksessen i hans firma, noe som måtte feires nå som jeg først var i byen, på Tommys initiativ. Han hadde tatt med seg kona, Lene, for å være med på feiringen. Så hyggelig å endelig få treffe deg, og tusen takk for alt dere har gjort for oss, sa Lene.


Del 3:


Hun ga meg en god klem. Lene var en velpleid, moden Stavanger-kvinne med blondt hår, også i sine beste førti, men mulig noen år yngre enn sin kavaler. Hun tok seg definitivt godt ut og var en dame med klasse. Antrekket for kvelden sa meg at forretningen til Tommy gikk bedre enn jeg trodde. Enten det, eller så var Lene bare en ‘self made woman’, som meg selv. Jeg ante en mild feminin duft da kinnene våre møttes. Parfyme-interessert som jeg er burde jeg klart å indentifisere denne fantastiske lukten, men det ringte ingen bjeller. Jeg turte heller ikke spørre. Best å se litt an først. Det er liksom ikke det første man spør om når man treffer noen for første gang. I hvertfall ikke til kvinner som av Lenes kaliber. Jeg kunne like gjerne spurt om innsyn i Lenes skattemelding. Det er privat. Huden til Lene var solbrun. Tipper Tommy dro henne med på fine reiser når han først hadde tid. Det kastanjefargede håret med blonde striper så egentlig helt blondt ut på avstand. Håret omfavnet de markerte konturene i ansiktet hennes og lå med store lokker i skulderhøyde. Tommy hadde helt klart truffet innertier med denne.


Jeg vet om en plass med god mat, sa Tommy, jeg har bestilt bord. Uten å si noe mer, snudde han seg rundt og begynte å gå. Lene og jeg fulgte på uten å nøle. Tross sitt milde og omgjengelige vesen, hadde Tommy også en lederskikkelse og autoritet. Man gjorde som han sa, hvis det var det som var intensjonen hans. Lene hastet seg noen skritt frem for å ta Tommy under armen. Han stanset opp og så på meg. Kommer du, sa Tommy med et smil, og strakk ut den andre armen. Lene virket ikke brydd. Det var som om vi var gamle venninner som skulle på byen og tilfeldigvis hadde en av typene med på slep, bortsett fra at det var Tommy som ledet an. Det var en god og lett stemning. Vi tøyset og lo de fem minuttene det gikk å spasere til spisestedet, tross kjølig og grått vær. I kontrast til de folketomme gatene, yrte det av liv på restauranten. Noen hadde kanskje sittet der lengre enn andre og fått et eller to glass for mye, men jeg likte det. Verste jeg vet er steder fylt av pretensiøse snobber som ikke vet hvordan man har det hyggelig.


Vi ble hurtig ekspedert av servitrisen og fikk et fint bord i hjørnet av restauranten. Vil dere ha noe å drikke mens dere ser på menyen, spurte hun. Jeg har lyst på champagne, sa Tommy, og så bekreftende vekselvis på meg og Lene. Også kan du bare la flasken stå her på bordet. Lene så på meg og smilte. Og det fortalte egentlig alt. -Sånn har jeg det, og sånn er det bare. Hun kunne like gjerne sagt det rett ut. Samtidig virket ikke Lene det grann missfornøyd med denne dynamikken. De hadde jo tross alt vært gift i mange år. Om det hadde vært så ille hadde hun vel bare pakket sammen og dratt. Under middagen fikk jeg et annerledes inntrykk av forholdet mellom Tommy og Lene enn det jeg først hadde trodd. De var kjærlige, de flørtet og viste oppriktig interesse for hverandre. Tommy hadde ofte hånda på låret til Lene når han snakket til henne, nesten som et tegn på dominans. Mulig det var alkoholen som snakket og viste følelser, eller så var dette et velorkestrert opplegg av Tommy. At han kanskje hadde fortalt meg skrøner for å få meg med ut var på dette tidspunkt likegyldig. Jeg begynte å bli brisen.


Del 4:


Skal det være noe dessert etter middagen, spurte servitrisen. Tommy tittet på meg og Lene. Nei, takk, det går bra, sa jeg. Lene ristet på hodet og smilte lurt mens hun tittet på Tommy. Jeg tror vi er forsynt, sa Tommy, -vi kan ta regningen. Det nærmet seg stengetid på restauranten. Vi hadde fortsatt en halv flaske rødvin igjen da Tommy dro fram kortet. Alle tre begynte å bli sånn smålig bedugget. Alt under kontroll, bare veldig glad og fornøyde. Kanskje spesielt Lene. Tusen takk for deilig mat og drikke, sa jeg, det var utrolig god mat. Jo, bare hyggelig, sa Tommy. -Vi skal ikke bare fortsette feiringen hjemme hos oss da, sa Lene, kvelden er jo fortsatt ung! Tommy nikket overbevisende og fortalte om hvor deilig det var å sitte i boblebadet og drikke champagne når det var kaldt ute. Jeg var egentlig allerede solgt da Lene spurte meg, men lot han holde på litt til. De ville virkelig ha besøk av meg denne kvelden..


Vi kledde på oss og gikk ut av restauranten. Mørket hadde begynt å falle på. I distansen kunne vi høre “dunkemusikk” og leven. Det var trolig vorspiel til russetiden for noen årets avgangselever. Jeg følte meg nesten ung igjen. Settingen ga meg assosiasjoner til da jeg selv var i ungdomen og fartet rundt. Nå, 30 år senere skulle man tro man var blitt mer rolig og anstendig, men nei. Jeg følte meg like uskikkelig som jeg alltid har vært. Og i dag hadde jeg stort sett vært litt smågæern hele dagen. Vi hoppet inn i en taxi et par hundre meter fra restauranten. Tommy satt framme, jeg og Lene satt bak. Tommy pekte og berettet ivrig om viktige byhistoriske hendelser. Lene så på meg med et smil og himlet med øynene. Så kjedelig du er, brøt det ut fra Lene på kav “stavangersk”. Tommy lo og tittet bakover. Du burde flytte hit, det er en fantastik by, sa han.


Taxien svingte inn til en vakker bolig i et høydedrag, ikke så veldig langt fra sentrum. Avstanden var såpass kort at vi sikkert kunne gått dit, men akkurat nå var jeg glad for at vi ikke gjorde det. Jeg hadde vondt i bena bare av å ha på skoene. Vi gikk inn. Den stikkende følelsen i bena gikk fort over da jeg sparket av meg de høyhælte skoene. Lene viste meg rundt i huset mens Tommy romsterte noe veldig i overetasjen. Jeg kunne høre klirring i glass og en kork som spratt opp. Deretter en slags durelyd fra verandaen. Lene så at jeg ble oppmerksom på den underlige lyden. Det er bare boblebadet, sa hun betryggende. Vi sto nå i enden av gangen i 1. etasje og tittet inn på et av soveværelsene. Fra gangen kunne jeg skimte havet og øyene utenfor Stavanger gjennom vinduet. Så utrolig fint dere har det her, sa jeg. Lene gikk inn på soveværelset og bort til vinduet. Her bruker vi å være om sommeren sa hun, mens hun pekte på en av øyene ut i det fjerne. Jeg gikk til vinduet for å se nærmere.

Lene la en hånd på korsryggen min og dro meg forsiktig inntil seg mens hun fortsatte å peke. Heeelt der borte, sa hun, mens hun begynte å stryke meg forsiktig på ryggen. Kommer dere, ropte Tommy fra overetasjen. Bare gå opp du, jeg kommer, sa Lene.


Oppe i 2. etasje var det dempet belysning og rolig musikk. Interiøret ,og huset ellers, var både moderne og minimalistisk, og bare konstaterte at Tommy og Lene ikke hadde barn. De virket heller ikke som personer som ønsket det, basert på samtalene i restauranten. Tommy sto ved verandadøra iført en mørkegrå morgenkåpe. Han hadde allerede skiftet og var klar for boblebadet. I hendene hadde han en flaske champagne og tre glass. Kom, det er klart, sa Tommy, og tittet ut på boblebadet. Badet er inn der, sa han, og nikket mot døra ved siden av meg. Vi skal ikke se, sa Tommy og lo mens han gikk ut. Jeg gikk inn på badet og begynte å kle av meg klærne. Varmen i de sorte, matte flisene gjorde ekstra godt på bena i det jeg tok av meg strømpebuksa. Det fristet nesten å legge seg ned på det varme gulvet. Jeg hørte Lene komme opp trappen. Jeg tok et håndkle rundt meg og gikk ut. Lene var iført en hvit, tykk morgenkåpe, nesten som den jeg hadde på hotellet. Der var du, sa Lene.


Vannet bruste rundt meg. Temperaturen føltes nesten ut som den var femti grader etter å ha stått ute i noen minutter før jeg kastet fra meg håndkleet og steg uti. Lene satt nok en gang ved siden av meg og Tommy på min høyre side. Det føltes litt absurd å sitte i et boblebad på 1. mai, kliss naken med folk jeg egentlig ikke kjente så godt, men jeg hygget meg og følte meg trygg. Skål, sa Tommy. Det klirret i de tynne champagneglassene, nesten så de sprakk.

Etter en slurk ble alle tre stille. Lene så på Tommy og smilte. Kom hit, hvisket Lene, og la håndflaten sin opppå min mens hun svømte rolig over meg og satt seg ved siden av Tommy, slik at det nå var han som var i midten. Under vannet førte Lene hånden min over til Tommy og plantet hånden min på brystkassa hans. Hun begynte å kysse han lidenskapelig mens hun fortsatt holdt min hånd. Han pustet tungt. Lene lot hånda mi gli nedover brystkassa til Tommy, og fortsatte nedover. Hun la hånda mi på han og klemte over fingrene mine, som et tegn på at jeg skulle ta den i hånda mi. Han var tent. Lene la en hånd bak hodet mitt og førte meg mot Tommy. Han kysset meg. Jeg runket han forsiktig. Tommy la en hånd på innsiden av låret på meg og Lene slik at han akkurat kom litt borti klitoris.


Vi går inn, sa Tommy og reiste seg opp av vannet. Med meg i hver sin hånd, førte de meg inn på det nærmeste soveværelset hvor de snudde meg rundt og la meg ned på sengen, kliss våt fra boblebadet. Lene klatret over meg. Jeg lot tunga gli lett over kjønnsleppene. Bevegelsene åpnet henne og jeg kunne kjenne sødmen fra Lene mot leppene mine. Hun ristet. Tommy spredte lårene mine og kysset meg nedentil før han lot tunga gli inni meg. Jeg kunne kjenne han var erfaren. Lene snudde seg rundt og sto på alle fire over meg. Vi slikket hverandre. Tommy gikk oppi senga og stilte seg over meg med baken til Lene mot seg. Jeg åpnet opp munnen. Bare gjør det, sa Lene mens hun stønnet. Tommy førte det harde lemmet hans ned i munnen min. Det dryppet fra Lene som var klar for å bli penetrert. Jeg tok tak i han og lekte litt med den mot Lenes klitoris før jeg førte den inni henne. Lene stønnet og ynket seg mens hun vekselvis slikket meg, mens jeg slikket henne. Leppene mine lå rundt på undersiden av staken til Tommy mens den pumpet inn og ut av Lene.


Det var himmelsk.

Mai

God natt!


Og god uke til dere! Jeg er veldig klar for senga nå kjenner jeg. Selv om jeg bare har fin avslappende dag med familien. Bare vært hjemme og tatt livet med ro før en ny uke med jobb og mas.


Kjenner faktisk jeg begynner å bli litt klar for ferie! I år blir det helt klart strandferie i de sørlige breddegrader.. Med mindre været blir som i fjor sommer. Gleder meg stort til å gå i kjole uten truse :-) 


Drøm søtt folkens,


Fruen

Mai

Våt start på helgen


Da jeg våknet i dag var jeg dønn kåt og veeeldig våt nedentil. Tror jeg må ha hatt noen veldig fine drømmer i natt :-) Skulle ønske jeg husket hva som skjedde i de drømmene. Også hadde jeg jo selvfølgelig ikke mannen i huset for å avhjelpe meg, så jeg måtte pent hjelpe meg selv. Noen ganger må man bare gjøre alt selv altså!


Del 4, og siste del av "Spenning i Stavanger" er under arbeid og kommer nok snart. Ble litt mer omfattende enn først planlagt, men det var også den kvelden :-)


God lørdag og god helg til alle mine følgere!


Hvilke planer har dere for helgen?


Fruen

Mai

Borte bra


Men hjemme.. ganske bra det også? :-)


Joda, jeg liker å reise og alt det, men det er ikke helt det samme når man er på jobb. Det er liksom litt flere ting å ta hensyn til.


Kort oppsummert ble det en småfuktig kveld (på flere måter) på torsdagen. Jeg skal dele detaljene med dere, men må bare få det ned "på papiret" først. Tenkte bare gi dere en liten update mens jeg holder på :-)


Ellers var det to møter i går i en litt "små-redusert" tilstand før jeg hoppet på flyet hjemmover. Vel hjemme ble jeg godt mottatt av mannen min som gledelig ville høre om mine sprell kvelden i forveien. Etter han hadde fått full rapport med alle detaljer var han så sprengkåt at jeg måtte hjelpe han litt med å lette på trykket :-) Med han sittende i sofaen satt jeg meg på kne forran han, kneppet opp buksa, og ga han en lang og deilig blowjob før jeg tok spruten hans i munnen. Det synes jeg han fortjente.


God lørdag og god helg videre,


Fruen

Mai

Tid for en pause


Dag en av to i Stavanger gjennomført! Mye jobb og pes.. Men gjett hvem som skal ta seg litt vin i kveld :-) Hihi


Mai

Au revoir Bergen


God første mai! 


Arbeidernes dag. Den lille manns kamp mot verdige arbeidsforhold.

Ironisk nok må jeg på vegne av arbeidsgiver komme meg av gårde til Stavanger for nye møter i morgen.


Jeg fikk dessverre ikke tid til så mye sprell som jeg ønsket fordi det var hele tiden et eller annet sosialt opplegg med kollegaer, og ellers et tight skjema. Jeg beklager. Dere vet hvem dere er ;-) Tenker at jeg neste gang legger inn helgen også, så vi får tid til å utforske litt. 


Har for øvrig fått mye spørsmål om video og har endelig fått det til! Her er en liten videosnutt fra i går kveld etter en lang dag med møter og farting rundt. Hadde veldig vondt i bena og kunne trengt en god massasje..

April

God natt Bergen 


Etter innsjekk og noen timer på hotellet møtte jeg noen arbeidskollegaer for noen drinker på byen. En fin by med masse hyggelige folk! Alltid en fornøyelse å ta turen bort hit :-) Norwegian var forresten i rute. Takk gud.


Vært en lang dag! I morgen blir det bare kos og hygge før en heftig uke med kundemøter med jobben både her og i Stavanger.


Men nå er det kvelden for denne fruen. Er brisen og småkåt!


Fruen

April

God helg 


Håper uka deres har vært like fin som min :-)


I morgen formiddag går turen til Bergen. Blir der noen dager før jeg suser videre til Stavanger. Skal prøve å få til noe spennende på turen og holde dere oppdatert. Ikke bare jobb!


God natt og god helg,


FruenApril

Vennetjeneste 


Vel hjemme fra påsketuren til Stockholm benyttet vi ettermidagen på best tenkelig måte. 


Både mannen og jeg var fortsatt kåte fra i går og ville fortsette eventyret, men med en litt annen vri. 


Det var "lenge siden" jeg hadde fått nyte en fremmed forran mannen, og siden det var mannens forslag, lot jeg ikke sjansen gå fra meg.


I dag ble det mannen til et vennepar som vi bruker å treffe i ny og ne. Jeg og kvinnen i venneparet er gode venninner og delingen mellom oss er også "go to" løsningen når vi trenger en kjapp fix!


"Morten", som er et par yngre enn mannen og meg, har en fyldig kuk som fyller fitta mi veldig godt, og jeg blir sprengkåt av å suge og holde den store kuken hans mens han slikker meg. 


Godt trent fra sin egen kone, gjorde Morten en god jobb med å knulle meg også :-)

April

Jentesex i Stockholm 


Jepp! Du hørte riktig. 


Jeg og mannen bestemte oss for å ta en bypåske i år. Denne gangen gikk det til hovedstaden til søta bror. Her ble det selvfølgelig shopping og mye god mat og drikke :-)


Etter et par glass med vin i hotellbaren i går bestemte vi oss for å gå ut en tur på byen.


På det siste utestedet vi var innom fikk mannen øye på en ung kvinne han syntes var veldig attraktiv. Hun hadde åpenbart ingenting imot han heller, eller at jeg var tilstede, ettersom hun åpenlyst flørtet med han. Hun hadde heller ingenting imot å sette seg rett ved siden av meg, flørte med han mens hun holdt en hånd på låret mitt under bordet.


Jeg tror egentlig vår svenske unge fristerinne hadde lyst på både MILF og FILF denne påskeaften. Neimen fikk hun sakene levert også! Det var utrolig deilig og pirrende å se mannen nyte den unge kvinnen.. Se hans råe lyster komme fram og "ta" henne ordentlig. OG herregud som hun slikket meg! Jeg kom så jeg skalv i hele kroppen.

April

Spørsmål og svar


Ja. Ofte stilte spørsmål om sex. Skulle egentlig komme ut med denne i helga, men nå ble det ikke helt sånn. Har samlet sammen 10 gjengangere slik at du kan bli bedre kjent med denne fruen. Enjoy!


1. Hva koster en time med deg?
Ingenting! Jeg er nymfoman, ikke prostituert. Det betyr at jeg stiller relativt strenge krav til sexpartnere og at jeg ikke tar hva som helst. Jeg må først og fremst føle en seksuell tiltrekning til de jeg er med. Og dette går ikke bare på utseende.. For meg kan en persons intellekt og personlighet være like "triggende" som vedkommendes ytre. En persons øyne, smil, hår, hender, latter, væremåte er alle ting som kan tenne meg.


2. Hvorfor er du på escortesider?
Time is of the essence. Jeg synes rett og slett det er den enkleste måten å få tak i partnere som er ute etter det samme som meg. Deilig, uforpliktende, uforbeholden, hemningsløs sex :-) Besøkende der har ofte behov for å være diskret, som meg. Når det er sagt liker jeg å bygge gode relasjoner og ha et knippe faste partnere. Dette fordi sexen som regel bare blir bedre og bedre ettersom man blir bedre kjent. Men igjen, jeg liker veldig godt spenningen med fremmede.


3. Gjør du uten kondom?
Både ja og nei. Jeg må føle jeg kjenner personen først. Liker det helt klart best uten.


4. Hvor ofte har du sex ila. uka?
I snitt kanskje en til tre ganger i uka, pluss onanering. Jeg onanerer ofte! Hjemme, på jobb, på vei til/hjem fra jobb, i prøverom etc. Jeg har ikke så mange leker, men litt har jeg :-) Favoritten min kan du se lengre ned på bloggen her.


5. Hva liker du best - menn eller kvinner?
Begge, men foretrekker menn. Rett og slett fordi de er utstyrt med en magisk tryllestav!


6. Er du dominant eller submissiv?
Submissiv. Liker at menn har kontrollen. Men noen partnere, særlig yngre gutter, liker at jeg har den dominante rollen, noe jeg synes kan være spennende.


7. Har du noen øvre eller nedre aldersgrense?
Ja :-) Men alderen ligger mest mellom ørene. Menn i alderen 25 til 35 er som en frisk, sprudlende, pikant champagne. 35 til 45 som en rik, sofistikert, hvitvin, mens 45+ er som en krydret, elegant rødvin. Og jeg liker de alle!


8. Tar du flere enn èn?
Ja. Og det får jeg alt for lite av! Tre er perfekt. En til hvert hull :-)


9. Hva liger du best - liten eller stor?
For meg er penis bare en del av en helhet i form av kropp og sjel på en mann. Jeg personlig har hatt like gode orgasmer med begge deler og har ingen preferanser som sådan. Jeg _må_ stimulere klitoris for å få orgasme og kan ikke få det ene alene med vaginal penetrering. Derfor spiller størrelsen ingen rolle for meg. Ved vaginal penetrering er det kontakten mellom klitoris og øvre del, rett opp for penis, som gir meg orgasme, ikke selve penis. Det jeg personlig føler er viktig er at mannen har god utholdenhet. Når jeg treffer nye bruker jeg som regel lang tid på forspill og kos med hender og munn. Dette hjelper betraktelig. Eventuelt en rask blowjob, vente litt og så forspill :-) Det er egentlig en fordel med liten til medium størrelse på penis siden jeg ofte vil ha analsex.


10. Hva er din favorittstilling?
Doggy analsex der mannen samtidig stimulerer klitten min! Jeg må riktig nok være "varmet opp" ordentlig først :-)


April

Eksplosjon


Føler jeg er et passende ord for hvordan jeg følte ukens oppbygning av kåtskap kulminerte i går. Det skal ikke gå mange dager før tankene begynner å bli ukontrollerbare og lystene nesten tar helt overhånd.. 


Jeg fikk 'gå fri' fra hjemmet i går mot at jeg filmet seansen. Et kriterie mannen av og til stiller for at jeg skal kunne utfolde meg alene. Dette var også ok for *Eirik'. -En 29 åring som jobbet som rørlegger (jeg vet, kunne vært en klassisk pornofilm. Hehe!) og som hadde fulgt meg siden den forrige bloggen min. Han anså seg selv som en "fan" og hadde lenge drømt om en ekte milf/hotwife opplevelse i følge ham selv. I går var altså dagen da Eirik fikk drømmen sin gå i oppfyllelse, og han stilte opp på et nærliggende hotell på kort varsel. 


Eirik lot ikke sjansen gå til spille og gjorde en god jobb med å tilfredstille sin sultne milf :-) Han var en kløpper i bruk av tunge, noe klitten min ble meget fornøyd med. Etter en sensuell, myk, våt, blowjobb fikk han gleden av å penetrere meg. Etter ereksjon hans å bedømme var dette noe han virkelig hadde drømt om. Han var super hard! Utover i akten giret Eirik opp og ga meg en røff behandling. Etter han kom i munnen min kjente jeg at jeg var øm i hele kroppen og nedentil. Noe jeg hadde dagdrømt om dagene i forveien.


God helg fine folk!


PS: Beklager litt fravær om dagen, men dere vet hvordan det er :-)

Får forresten veldig mye spørsmål om alt mulig rart. Tenkte jeg skulle lage en liten "spørsmål og svar post" ila. helgen. 

April

Et liv uten


Erotikk, tror jeg ikke er et liv verdt å leve! 


Men! Denne helgen har kropp og sinn vært dedikert til sosialt samvær med gode venner. Og kun det. Vi har spist god mat, vært på kino, pratet litt sladder (som vi jenter gjør) og generelt bare hatt det hyggelig sammen som "normale" mennesker har det.


I går var det tilbake på jobb og full fart. Møter og kontorarbeid. På kvelden prøvde jeg og mannen min ta noen ikke-vulgære, erotiske bilder av meg, i en ikke-kåt setting. Vi ble nesten uprofesjonelle mot slutten da jeg skulle spre rumpa litt, men vi klarte å holde oss i skinnet :-) 


Hva synes du om bildene? Og har du gjort noe fint i helgen?


Blir forresten snart en tur til vestlandet! Der blir det sannsynligvis noe sprell. Har allerede begynt å klargjøre min ankomst.


Ha en deilig tirsdagskveld folkens.

April

God helg


Mine damer og herrer.


Jeg har inntatt sengen for i kveld og skal nå, faktisk, se en film! Kan nesten ikke huske sist gang jeg så på en vanlig film. Jeg ser ofte på porno, men handlingen i disse kan ikke akkurat sammenlignes :-) 


Ha en deilig kåt helg,


Fruen

April

Pitstop


På vei hjem fra jobb i går stoppet jeg på en bensinstasjon for å fylle drivstoff. Under påfyllingen stoppet det en høy varebil på motsatt side av pumpa. En bredskuldret skjeggete mann iført arbeidstøy steg ut. Vi så på hverandre og hilste ved å gi hverandre et lite smil, for å så titte blygt vekk. Jeg kunne merke han tittet på meg flere ganger under påfyllingen og jeg lot blikket mitt møte hans et par ganger før jeg satt meg inn i bilen igjen.


En ånd kom over meg.. Jeg fortet meg å senke seteryggen og la meg litt tilbake i bilsetet, løsnet på beltet og lot buksa og stringtrusa gli ned. Jeg førte fingrene ned mot de varme, rosa kjønnsleppene mine som i hele dag har ventet på å bli berørt. Ville han se det? Jeg hørte pumpen stoppe og luken til påfyllingen på bilen hans gå i lås. Han gikk fram til kortautomaten som sto rett utenfor vinduet mitt. Fra hans vinkel hadde han fullt innsyn. Om han bare ville kunne han se alt jeg drev på med. Han så meg i øynene. Tittet ned på hånda mi som åpenlyst og begjærlig strøk og masserte klitoris og kjønnslepper. Han frøs til. Nærmest i sjokk. Han tittet meg i øynene igjen før han ga meg et smil og satte seg i bilen.


Jeg parkerte på en av bensinstasjonens parkeringsplasser med plass på begge sider i tilfelle han ville se mer. Den grå varebilen hans rygget inntill bilen min. Høyden på varebilen gjorde at han hadde god oversikt fra førersetet. Jeg la seteryggen enda lengre ned, la meg godt til rette og dro opp genseren og den sorte BHn. Lot buksa gli helt ned på knærne slik at jeg var helt blottet for ham mens jeg så han i øynene. Blikket hans var helt låst mot underlivet mitt mens jeg vekselvis stakk fingrene inni meg og lekte med klitten. 


Ut ifra bevegelsene i hans bil å bedømme, tror jeg vi begge forlot stedet glad og fornøyd.

April

Fuglesang


Solskinn, hestehov i hagen, lengre dager...


Vi går rette veien. Det er helt sikkert! Et annet sikkert vårtegn er at jeg har begynt å gå i skjørt :-)  Fortsatt litt for kaldt til å gå uten undertøy, men det er ikke lenge til. Elsker følelsen av frisk luft som stryker meg oppover lårene.


Ellers er det tilbake til A4-livet med fulle dager på jobb, hjemmelivet og det dagligdagse.  


Ha en fin, kåt uke folkens!

2020 | Copyright Fru48